друкувати


Позиція всіх президентів України щодо ринку землі – офіційно

28 жовтня 2019, 12:25

Президенти України висловили власну думку щодо відкриття ринку землі. Про це ідеться в матеріалі «Прихильники і противники зняття земельного мораторію та вільного ринку землі — 2019» на АgroРolit.com.

«Я вважаю, що що українська держава та український народ стануть набагато багатшими, коли мораторій буде скасовано. Я вважаю, що мораторій на землю служить тим, хто намагається експлуатувати непрозорий ринок землі. Я вважаю, що продовження мораторію є прямим зв'язком з корупцією. Я не хочу з цим мати нічого спільного. Мушу визнати, що я в цьому питанні, хоч і стою на позиціях української Конституції і європейського права, але поки перебуваю в політичній меншості», – сказав Петро Порошенко.

Нагадаємо, що на цьому тижні парламент продовжить розгляд законопроектів про ринок землі в Україні. Після схвалення аграрним комітетом альтернативного №2178-10, попереду розгляд всіх 11-ти земельних законопроектів у сесійній залі у першому читанні. Аналіз альтернативних законопроектів про запуск ринку землі дивіться у матеріалі за посиланням.