друкувати


З 2020 року українська «Медова біржа» розпочне свою роботу в Європі

24 жовтня 2019, 19:00

Розробники української «Медової біржі» працюють над створенням аналогу цього майданчика в Європі та планують вже на початку 2020 р. здійснити його запуск. Про це повідомив Олександр Дулгер, директор ТМ «Медова біржа» на форумі «Україна медова і світ», повідомляє Kurkul.com.

«Місія «Медової біржі» полягає в тому, щоб дати можливість всім гравцям ринку, а не лише великим експортерам, спробувати експортувати свій мед або знайти покупця на світових ринках. Наш сервіс — це цифрова платформа, яка дозволяє торгувати. Простіше кажучи, це вузькоспеціалізований майданчик оголошень для продажу меду та медової продукції. Це буде місцем, де американські та європейські покупці зможуть залишити свою заявку на покупку конкретного сорту меду, а ми зможемо її копіювати на українську платформу», – повідомив Олександр Дулгер.

Експерт зазначив, що це допоможе невеликим виробникам почати продавати свій мед за кордон. За допомогою української платформи можна буде формувати під європейську заявку великі партії продукції і експортувати їх.