друкувати


Володимир Зеленський підтримує ідею створення в Україні аграрного Давосу

11 жовтня 2019, 07:09

Президент України Володимир Зеленський підтримує ідею проведення в Україні аграрного Давосу – міжнародної конференції для інвесторів. Про це повідомляє кореспондент AgroPolit.com із  телемарафону, який він проводить наразі зі ЗМІ у Києві.

З такою ініціативою до нього звернулася головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова:

– Ви, мабуть, скоро відвідаєте Давоський світовий форум, який проводиться у Швейцарії. І це не випадково – там центр, де «живуть» всі фінанси світу. Україна – продовольчий резерв світу. Запустіть під своєю егідою  в Україні аграрний Давос, покличте сюди всіх інвесторів світу. Створіть біржу інвестиційних проектів, де кожен Інвестор зможе залишити свою заявку на інвестиційний проект, потрібний йому, а також він зможе зайти там щось цікаве для себе у цій базі агроінвестпроектів...

– Давайте… Я тільки за, — відповідав президент..

– ...Потім, виступаючи на різних міжнародних виставках на трибуні, позаду себе розмістить на екрані замість презентації лише QR-код, клікнувши на який інвестори потраплять на цю біржу. І вже в реальному часі, доки ви будете виступати, вони побачать і пресвідчаться, що Україна – це об’єктивна реальність. І тут є де інвестувати. Підтримаєте?

– Так, підтримую, давайте… – кивав Володимир Зеленський.