друкувати


Херсонські фермери отримали зауваження від губернатора — прес-служба

6 червня 2016, 17:15

Місцева влада має забезпечити сприятливі умови для ведення сільськогосподарської діяльності, натомість фермери повинні чесно платити податки. Про це під час візиту до Інституту зрошувального землеробства НААН України заявив губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв.

«Всі люблять говорити про інвестиційний клімат, але ніхто його так і не бачив. Це коли у фермерів не вимагають хабарів, не «кошмарять» перевірками та дають можливість створювати робочі місця. Ми зі своєї сторони постараємось зробити все, щоб у вас були нормальні умови для роботи, ви вкладали кошти у власний бізнес і заробляли. Натомість від вас просимо небагато — платіть чесно податки. Я не вірю, що на тисячі гектар працює дві людини. І не розумію, як можна на машині за 200 тисяч євро їздити по таких дорогах і не платити податки», — зазначив він.

У зв'язку з цим Гордєєв закликав фермерів легалізувати бізнес. Податкові надходження, за його словами, в першу чергу спрямовуватимуться на дороги, інфраструктуру, а також соціальні потреби.

«Легалізовуйтесь, таким чином ви дасте поштовх розвитку регіону, щоб була робота в людей і податки в бюджет», — підсумував він.

kurkul.com