друкувати


В Ощадбанку детально розповіли про програму компенсації вартості сільгосптехніки

26 вересня 2019, 08:20

АgroPolit.com спільно з Ощадбанком запустив цикл матеріалів у межах проекту  #АгродотаціїВРозрізі, присвячених державним програмам бюджетної підтримки АПК на 2019 рік. Провідні експерти фінустанови доступно розкажуть про складні фінансові аспекти, пов’язані з кредитуванням і фінансуванням аграріїв. Йтиметься про державні програми підтримки, які реалізуються за допомогою Ощадбанку. 

У першому матеріалі, присвяченому програмі компенсації відсотків за кредитами, директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Наталія Буткова-Вітвіцька розповіла про умови програми та процедуру отримання компенсації.

У другому матеріалі ми з'ясували наскільки легко та зручно можна отримати компенсацію за придбану сільгосптехінку звичайному аграрію.

Урядова програма підтримки сільгосптоваровиробників за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» протягом 4 місяців 2018 року зацікавила 243 аграріїв, а в цьому році – вже 543. Воно й не дивно! Адже для отримання 40 % вартості придбаної техніки потрібно зробити всього 4 кроки, — йдеться у повідомленні.

Більше деталей про програму та умови участі за нею читайте за посиланням