друкувати


Пройшло обговорення заходів щодо сприяння експорту меду — прес-служба

3 червня 2016, 11:27

1 червня 2016 року у Державному науково-дослідному інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи на прохання бджолярів, керівників підприємств із переробки меду та експортерів меду було проведено семінар-нараду на тему: «День відкритих дверей. Заходи щодо сприяння експорту меду». Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

Захід відбувався під головуванням Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи, за участю спеціалістів Держпродспоживслужби, фахівців Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, суб’єктів господарювання.

У рамках семінару-наради учасники детально ознайомилися з роботою науково-дослідних відділів та лабораторій ДНДІЛДВСЕ, які займаються лабораторним контролем меду, а також обговорили проблемні питання організації експорту українського меду та його лабораторного контролю в українських лабораторіях.

Було узгоджено пропозиції щодо сприяння експорту меду з України.