друкувати


У вівторок у Києві відбудеться земельне віче — деталі

13 вересня 2019, 07:30

17 вересня 2019 року об 11:00-13:00 у приміщенні «Українські новини» відбудеться «Земельне віче». Організатор — активіст земельної реформи, депутат парламенту 8-го скликання Олексій Мушак. Про це повідомляє AgroPolit.com.

На заході будуть керівники галузевих бізнес-асоціацій, фермерського руху, представники органів влади, міжнародних та українських фінансових та експертних організацій.

«Мета «земельного віче» — разом з представниками різних кіл агроринку (дрібні, середні та великі аграрії), експертами, фінансистами, виконавчою та законодавчою владою сформувати ключові положення безпечної та життєздатної земельної реформи в Україні. Наразі є три важливі питання: 1) можливості та ризики для АПК та економіки від вільного ринку землі; 2) Роль та місце іноземців на ринку; 3) Доступ до кредитів на покупці с/г землі для дрібних та середніх виробників. У вівторок разом з основними гравцями ринку ми обговоримо ці питання й дамо президенту, уряду та парламенту конкретний набір пропозицій, запровадження яких запустить цивілізований вільний ринок землі в Україні», — говорить Мушак.

Місце проведення: прес-центр «Українські новини» — ст. м. «Палац спорту», вул. Еспланадна, 20, 1 поверх.

Акредитація за гуглформою: https://forms.gle/T4rb1KC4KB9mLsy38

Нагадаємо, 17 вересня у Києві збирають земельну раду –  відбудеться обговорення земельної реформи та вільного ринку. З такою ініціативою виступив активіст земельної реформи, в минулому депутат парламенту 8-го скликання Олексій Мушак.  Кого й навіщо він кличе — читайте в матеріалі на AgroPolit.com.