друкувати


Призначено аграрного заступника у Мінекономіки — офіційно

6 вересня 2019, 20:19

Заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства з питань агрополітики офіційно призначеноТараса Висоцького, а першим заступником міністра економіки – Павла Кухту. Про це вони повідомили особисто за допомогою соціальних мереж.

«Сьогодні мене призначили заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Обіймаючи посаду заступника міністра з аграрного напряму, планую реалізувати наступні кроки: завершити більш ніж десятирічну земельну реформу, запровадивши ринок земель сільськогосподарського призначення; очистити аграрний сектор від збиткових, неефективних підприємств, передавши їх на приватизацію; побороти корупцію в сфері держаного регулювання та контролю ліквідувавши та/чи діджіталізувавши відповідні процедури; підвищити доходи зайнятих в АПК шляхом лібералізації ринку праці та підвищення кваліфікації працівників; підтримати децентралізацію, розвиток сільських територій та підвищення добробуту сільських жителів шляхом детінізації діяльності в аграрному секторі та підтримці малих виробників», — написав у Фейсбуку Тарас Висоцький.

«Вдячний міністрові Тимофію Милованову та прем’єрові Oлексію Гончаруку за можливість долучитися до реформаторської команди в новому уряді! На посаді першого заступника міністра економіки планую працювати над наступними реформами:

— проведенням давно назрілої приватизації державних підприємств та побудові сучасної системи управління державним майном.(Олексій Соболєв та команда ProZorro.Продажі, вам привіт).

— продовженням реформи державних закупівель та розвитку системи ProZorro (Max Nefyodov пост здав – пост прийняв!. До перемоги, все буде Україна!», — написав Кухта на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що новостворений Кабмін ліквідував Мінагрополітики і його функції передано до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.