друкувати


Ліквідакція Мінагрополітики поставила піду удар виконання угоди з ЄС

2 вересня 2019, 18:00

Ліквідакція Мінагрополітики постаила піду удар виконання угоди про Асоціацію з ЄС. Про це в кулуарах парламенту заявила народний депутат України від фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, повідомляє «Прямий».  

«Сьогодні захист довкілля, боротьба з екологічними викликами: глобальне потепління, зміни клімату — є ключовими викликами для розвинених країн. Це є темою номер один на саміті Великої сімки та Великої двадцятки. І світові лідери приділяють ключову увагу саме темі екології. А ми поєднуємо вужа з їжаком і ланью – це нонсенс, – сказала Геращенко.

Вона також висловила обурення з приводу об'єднання Міністерства ветеранів з Міністерством з питань тимчасово окупованих територій.

Або коли має включитися ринок землі, ліквідують Міністерство аграрної політики... До речі, тепер виникають великі проблеми з виконанням угоди про асоціацію. Тому що план адаптації був прив’язаний до конкретних міністерств. І, по суті, зараз потрібно буде переписувати цей план, – додала Геращенко.

Нагадаємо, що новостворений Кабмін ліквідував Мінагрополітики і його функції передано до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства

Також Тимофій Милованов зробив заяву щодо об’єднання Мінагрополітики та МЕРТу.