друкувати


Розпочалися онлайн-дебати між претендентами на посаду аграрного міністра

28 серпня 2019, 12:00

Сьогодні, 28 серпня, о 13:00 в приміщенні «Україна Інформ» (вул. Кирилівська (Фрунзе), 102) розалися онлайн-дебати, ініційовані AgroPolit.com, на тему «Стратегії розвитку агросектору» між кандидатами на посаду аграрного міністра, рекомендованих аграрним ринком.

Переглянути пряму трансляцію можна на сайті «Україна Інформ», а також на сайтах AgroPolit.com, Latifundist.com, Kurkul.com, Elevatorist.com, Тraktorist.uaSuperAgronom.com та на їхніх сторінках у Facebook.

Кожен бажаючий може поставити питання будь-кому з учасників  – у коментарях під час онлайн-трансляції.

Нагадаємо, що 1 серпня 2019 року ми спільно з нашими колегами запустили онлайн-голосування серед своїх читачів на тему, кого вони хочуть бачити новим міністром в аграрному кріслі.

Наразі у опитуванні взяли участь 97 629 осіб! За проміжними результатами голосування протягом трьох тижнів більшість голосів читачі всіх 5-ти сайтів віддали за Івана Мірошніченка (60%).  На другому місці – Іван Слободяник (25%). На третьому – Ірина Паламар (7% ).

Ми організовуємо перші в історії Україні онлайн-агродебати, спираючись на позитивний досвід аналогічних президентських дебатів на стадіоні між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком. AgroPolit.com запрошує всіх 18 осіб (15 були в опитуванні, а троє додалися за останній тиждень), яким ринок готовий довірити долю агросеткору на наступні 5 років, щоби разом почути їхнє бачення розвитку АПК за ключовими напрямами (ринок землі, приватизація, оподаткування, розвиток експорту, протидія рейдерству та інше)», — розповідає деталі онлайн-дебатів головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.

Довідка: Україна Інформ – унікальне інформаційне агентство з власним медіапорталом, побудованим на сучасних технологіях. Їхнім продуктом можуть користуватися усі медіаресурси, без жодних обмежень у повторах і часі. Воно проводить унікальні обговорення, суспільні слухання, прес-конференції та телемости на високому технічному рівні, залучаючи учасників з різних країн. Їхні канали зв’язку та технічні можливості дозволяють робити одночасно 30 тисяч стрімів, із почерговим переключенням кожного учасника. Адреса: Україна, Київ, вул. Кирилівська (Фрунзе) 102, Офіс УНТ (Українське Народне Телебачення).