друкувати


У Зеленського пообіцяли за два дні сформувати Кабмін

19 серпня 2019, 10:00

Для формування уряду новому складу Верховної Ради буде достатньо двох днів. Про це заявив представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус в інтерв’ю «Главкому». 

«Два дні роботи нового парламенту, думаю, достатньо», — сказав він.

Щодо себе Герус зазначив, що не знає, де він більше хотів би працювати — у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості або в комітеті Ради з питань енергетики. Він також розповів, що на посаду прем’єр-міністра є низка кандидатур, але розкривати їхні імена він не хоче.

Нагадаємо, що за словами голови Державної податкової служби Сергій Верланов, команда президента готує чергові зміни до Податкового кодексу. 

За проміжними результатами онлайн голосування на AgroPolit.com, лідером серед кандидатів на посаду аграрного міністра став голова Ради ГО «Бізнес – Варта», народний депутат (8-го скликання «Самопоміч») Іван Мірошніченко.

У трійці-лідерів також опинилися: голова комітету Асоціації фермерів і приватних землевласників України, голова об'єднання «Агро-Продовольча Рада» Іван Слободяник та голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар.

Також  AgroPolit.com зібрав деталі «тихого кастингу» на посаду міністра АПК, а також очікування від нього. Більше про це читайте у матеріалі «Аграрний камікадЗе: про роль і план дій для нового міністра».