друкувати


У Ощадбанку розповіли про кредитування агросектору

31 липня 2019, 10:14

АgroPolit.com спільно з Ощадбанком запускає цикл матеріалів у межах проекту  #АгродотаціїВРозрізі, присвячених державним програмам бюджетної підтримки АПК на 2019 рік. Провідні експерти фінустанови доступно розкажуть про складні фінансові аспекти, пов’язані з кредитуванням і фінансуванням аграріїв. Йтиметься про державні програми підтримки, які реалізуються за допомогою Ощадбанку. 

У першому матеріалі, присвяченому програмі компенсації відсотків за кредитами, директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Наталія Буткова-Вітвіцька розповість про умови програми та процедуру отримання компенсації.

В 2019 році  сума компенсації за вже поданими реєстрами Ощадбанку становить 9 млн грн (станом на 01.06.2019). Тобто ми бачимо, що звернень майже втричі більше, ніж за весь минулий рік, і до кінця 2019 року ця тенденція повинна зберегтися. Тому можна впевнено заявляти – зацікавленість програмою компенсації ставки за кредитами, безумовно, зростає", – повідомляє Наталія Буткова-Вітвіцька.

Більше деталей про програму та умови участі за нею читайте за посиланням

Нагадаємо, що нещодавно Мінагрополітики розширило перелік бюджетних програм.