друкувати


На Вінниччині відкриють роботизовану молочну ферму на 140 голів

25 червня 2019, 09:25

ТОВ Villa Milk (Вінницька область) цього року запустить роботизовану молочну ферму на 140 голів великої рогатої худоби. Про це повідомляє agrotimes.net. 

Нагадаємо, що поголів'я великої рогатої худоби в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя, зони проведення ООС) станом на 1 червня 2019 року становить 3,74 млн голів, що на 4% менше, ніж на аналогічну дату 2018 року.

Усі виробничі процеси будуть автоматизовані, вплив людського фактору виключений, повідомили в агрофірмі «Ольгопіль». На фермі отримуватимуть молоко найвищої якості.

Сьогодні на фермі утримують 230 дійних корів, молоко від яких потрапляє на власний переробний завод європейського зразка. 

У новозбудованому переробному цеху планують виготовляти високоякісне молоко, кефір, ряжанку, масло, йогурти та м’які сири під ТМ Villa Milk.

Особливістю продукції заводу Villa Milk є термостатний спосіб виготовлення, коли сквашування молока та дозрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо в споживчій тарі, наголосив керівник заводу Віталій Істратов. 

Наша концепція передбачає те, що в нас є свої угіддя, свої корми, своє поголів’я корів й, однозначно, сировина, тобто молоко", – зазначив Віталій Істратов.