друкувати


Двоюрідний брат Веревського не йтиме до Ради за списками партії Петра Порошенка

8 червня 2019, 13:55

Народний депутат ввід БПП, член аграрного парламентського комітету Олексій Мушак не болотуватиметься повторно до ради за лавами оновленої «Європейської солідарності» Петра Порошенко. Про це він написав у своїй сторінці в ФБ.

Нагадаємо, що Мушак є активним лобістом відкриття вільного ринку землі. Також він є двоюрідним братом Андрія Веревського – власника однієї з найбільших агрокомпаній України (компанії «Кернел»). Більше про політичні погляди Мушака читайте у матеріалі "Аграрний Франкенштейн", а про результати роботи в Раді – у інфографіці.

«Чесно буде все написати ще перед з'їздом «Європейської солідарності». Як ви пам'ятаєте, раніше я повідомляв, що переміг у праймеріз партії «ЄС». Але завтра мене не буде на з‘їзді. 
І прізвище Мушак у виборчому списку теж не шукайте. На жаль, у нас різне розуміння процесу оновлення політичної сили. Ми розійшлися у перспективах партії та мого вкладу в неї. Відповідно у нас різне бачення на мої перспективи і вкладу партії в мене. Однак не переживайте – це ще не кінець. Усе лише починається!», — написав він.