друкувати


У Києві презентували громадську організацію «Агро-Продовольча Рада»

4 червня 2019, 14:00

У Києві в рамках XXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2019» аграріям презентували громадське об'єднання «Агро-Продовольча Рада». Про це повідомляє власний кореспондент AgroPolit.com.

Нагадаємо, українські фермери, виробники та переробники аграрної продукції створили громадське об'єднання «Агро-Продовольча Рада».

Метою організації є захист інтересів аграрного комплексу на регіональному, національному та міжнародному рівнях.

«Агро-Продовольча Рада» об'єднала асоціації та підприємства з виробництва та переробки агропродукції, зокрема Укрсадвинпром, Асоціацію «Виноградарі та винороби України», Асоціацію «Укроліяпром», Українську аграрну асоціацію, Всеукраїнську раду жінок-фермерів, Центр розвитку земельних правовідносин в Україні, Центр підвищення ефективності в тваринництві, Асоціацію фермерів і землевласників Дніпропетровської області, а також Національне об'єднання з племінної справи у тваринництві «Укрплемоб'єднання».

На сьогоднішній день ці гравці агроринку представляють інтереси 326 підприємств, розпоряджаються 750 тис. га ріллі та 8500 га багаторічних насаджень. На них припадає 80% ринку виноградної продукції і 70% ринку рослинних олій.

Крім цього, до роботи з радістю приєдналися експерти з законотворчої та нормотворчої діяльності.

Основні завдання нашої асоціації — представляти інтереси тих, хто не тільки вирощує продукцію, а й займається її переробкою та реалізацією. Адже те, що є на столах українців — це дає аграрний сектор. Наша асоціація не має вузькопрофільних обмежень, ми раді співпрацювати як з великим бізнесом, так і з дрібними фермерськими господарствами», — зазначив голова «Агро-Продовольчої Ради» Іван Слободяник.