друкувати


У Києві відбудеться міжнародний форум агроінновацій Agro Innovations Forum 2019

3 червня 2019, 14:00

6 червня 2019 року у Києві, в національному комплексі «Експоцентр України», відбудеться перший міжнародний форум аграрних інновацій Agro Innovations Forum 2019. Захід відбудеться в рамках виставки Agro 2019. Про це повідомляє Delo.ua.

Нагадаємо, що банки зацікавилися інноваціями в АПК.

Agro Innovations Forum 2019 – це подія, яка стимулює створення інноваційних рішень і тестування ідей за допомогою менторів та експертів аграрної галузі. Метою Agro Innovations Forum 2019 є колаборація фахівців з агроиндустрії – провідних експертів з усього світу, техніки та інноваторів.

«Це не просто форум або конференція – це тематичне В2В захід, зручний market place для вашого агробізнесу, а також майданчик, де зберуться кращі експерти, топ-менеджери, директори та фахівці агрокомпаній, холдингів і фермерських господарств для знайомства з високоякісними новинками для АПК», – йдеться в анонсі форуму.

Вперше ментори інноваційних підприємств США, Франції, Ізраїлю, Китаю та України поділяться власним досвідом впровадження нових технологій в сфері точного землеробства і Digital.агробізнесу.

На відвідувачів чекають:

    – Успішні кейси на ринку України;
    – Презентація нових продуктів;
    – Знайомство з інноваційними проектами в спеціальній демозоні форуму.