друкувати


В Україні стартує перша онлайн-платформа продовольчої продукції

15 травня 2019, 13:01

На ринку України стартує Ukrainian Food Platform — перша онлайн-платформа для презентації та промоції українського продовольства серед іноземних закупівельників. Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Ради з питань експорту продовольства (UFEB).

Нагадаємо, що ФАО та Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) створять експортно-кооперативну платформу для садівників України.

«Сьогодні у пошуках та залученні нових ресурсів UFEB вирішила змусити глобальну діджиталізацію працювати на вітчизняне продовольство. Ukrainian Food Platform — перша онлайн платформа для продовольчих товарів з інтегрованими інструментами, що дозволить налагодити пряму комунікацію між українським виробником та іноземними закупівельниками», – йдеться у повідомленні.

В UFEB, зазначили, що платформа є простим та зручним онлайн-сервісом, доступним як для українського бізнесу, так і міжнародної аудиторії. Продовольча продукція представлена у форматі 3D зображення та детального інформаційного опису англійською, арабською та китайською мовами.

Застосовуючи сучасні ресурси діджитал-трансформації бізнесу, ми прагнемо створити єдине середовище для прямої комунікації між українськими виробниками харчових продуктів та іноземними імпортерами, трейдерами, закупівельниками. Такий онлайн-сервіс стане ефективним інструментом у нарощенні експортного потенціалу, виході на нові ринки збуту та глобальній популяризації продовольства made in Ukrain, — зазначив голова Ради з питань експорту продовольства Богдан Шаповал.

Платформа абсолютно відкрита і кожен український виробник зможе представити на ресурсі свою продуктову лінійку. Для цього необхідно відправити запит та надати профайл компанії і продукції. Для компаній-членів UFEB діятимуть додаткові бонуси.

Офіційна презентація Ukrainian Food Platform запланована на початок літа, куди будуть запрошені топові виробники харчових продуктів та представники засобів масової інформації.