друкувати


ПАТ «Аграрний фонд» пройшов міжнародний фінансовий аудит за 2018 рік

2 травня 2019, 15:50

ПАТ «Аграрний фонд» пройшов міжнародний фінансовий аудит за 2018 рік, який був проведений компанією ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА», відповідне рішення було прийнято наказом Мінагрополітики від 19.04.2019 №218.

З аудиторським висновком можна ознайомитись на офіційному сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та на сайті Товариства в розділі Розкриття інформації, Консолідована фінансова звітність та висновки аудитора.

За результатами консолідованого аудиту ПАТ «Аграрний фонд» підтверджено чистий прибуток, до коригування, на рівні 152 млн грн. Основними статтями коригування стали: списання вартості товарів які обліковуються на складах, що знаходяться в Криму та в зоні проведення ООС, переплати податку на прибуток і нарахування резерву невикористаних відпусток. Відповідно, з урахуванням коригувань, у 2018 році чистий прибуток за міжнародними стандартами склав 46,3 млн грн.

Разом з тим, чистий прибуток ПАТ «Аграрний фонд» за 2018 рік склав 147 млн грн і в подальшому буде використаний для виплати дивідендів та формування резервного фонду.