друкувати


Уряд продовжив пілотний проект з електронних земельних торгів

16 квітня 2019, 07:30

Уряд прийняв рішення продовжити строки реалізації пілотного проекту із запровадження електронних земельних торгів і проведення повного аналізу ефективності таких торгів. Заплановано, що він триватиме до 1 жовтня 2019 року. Про це повідомляє jurliga.ligazakon.net.

Нагадаємо, що Кабмін продовжив пілотний проект із проведення електронних земельних  аукціонів – вніс зміни до постанови №688 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження  електронних земельних  торгіві забезпечення берігання та захисту даних  під час їх проведення».

Повідомляється, що Постанову № 315 про продовження реалізації зазначеного проекту було прийнято на засіданні Кабміну 10 квітня 2019 року.

Установлено, що пілотний проект із запровадження електронних земельних торгів територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, що забезпечують здійснення повноважень щодо розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, триватиме з 1 жовтня 2017 року по 1 жовтня 2019 року. Раніше було заплановано його завершити 15 квітня 2019 року.

Уряд доручив Мінагрополітики подати до 15 жовтня 2019 року звіт про результати реалізації пілотного проекту та внести пропозиції щодо ефективних способів запровадження електронних земельних торгів.

Постанова набирає чинності з дня опублікування.