друкувати


Назвали двох кандидатів на крісло прем'єра у разі перемоги Зеленського

12 квітня 2019, 17:00

За інформацією інсайдерів, на крісло прем'єр-міністра України у разі перемоги Володимира Зеленського претендує два кандидати. Про це пише у своєму блозі «Два сценарії одного президенства: чого чекати парламенту, уряду та українцям від Зеленського та Порошенка після 21 квітня» головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.

Нагадаємо, раніше видання уже писало, як відбувся двократний відрив Володимира Зеленського у першому турі, та чим відрізняються програми з підтримки агросектору і загалом бізнесу обох кандидатів.

Зазначається, що у разі перемоги Зеленського, в Україні можливий достроковий розпуск влади

«Ще один «гештальт», який потрібно закрити Зеленському до виборів, хто працюватиме з ним далі? У ЗМІ вже презентували перелік осіб. Цікаво, що посаду голови Адміністрації нині пророкують «юристу Коломойського» Андрію Богдану. Нагадаю, це саме той Андрій, який у 2014 році йшов до парламенту за списками БПП, а потім його технічно «прибрали» зі списку, коли частина його колег по БПП пішли на підвищення в уряд. Тоді такий крок БППівці пояснюють наближеністю Богдана до Коломойського і це була спроба уникнути посилення останнього в Раді, а Богдан міг би створити солідну противагу», — йдеться у блозі.

Хто ж претендує на крісло прем'єр-міністра, читайте у матеріалі за посиланням.