друкувати


Катар інвестуватиме в українські бізнес-проекти

11 квітня 2019, 17:00

Делегація Мінфіну України на Щорічних весняних зустрічах МФВ та Світового банку провела переговори з міністром фінансів Катару Алі Шаріфом Аль-Емаді. Про це повідомляє прес-служба Мінфіну на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у громадах почалася конкуренція за інвестора.

«Україна і Катар обговорили успіхи у впровадженні ключових для країни реформ, покращення бізнес-клімату, інвестиційного середовища та можливості інвестування в державні боргові інструменти та проекти в різних сферах економіки», — йдеться у повідомленні.

Міністр фінансів Оксана Маркарова наголосила під час зустрічі, що Україна цінує дружні відносини з Катаром, які побудовані на взаємній довірі та розумінні.

Надійне партнерство обох країн відкриває нові можливості для подальшого розвитку взаємовигідної співпраці", — наголосила український урядовець.

Оксана Маркарова також зустрілася з Єврокомісаром Йоганнесом Ханом, заступницею керівника Головного директорату Єврокомісії з питань розширення та сусідства Катериною Матерновою. Сторони обговорювали поточний стан справ та можливості подальшої співпраці.