друкувати


МХП зберігає інвестиційні плани на 2016 рік — не більше 100 млн доларів — Капелюшна

19 травня 2016, 15:17

МХП зберігає інвестиційні плани на 2016 рік — не більше 100 млн доларів. Про це в ексклюзивному інтерв'ю Latifundist.com повідомила фінансовий директор МХП Вікторія Капелюшна.

«Ми плануємо інвестувати близько $ 100 млн. в інвест-проекти. Як і говорили раніше, це проекти, пов'язані зі збільшенням потужностей з виробництва м'яса бройлерів на Миронівській птахофабриці і птахофабриці «Оріль-Лідер». Це дозволить в 2016 році МХП виробляти на близько 40 тисяч тон курятини більше. А також інвестуємо у проект, що дозволить перейти на повну самозабезпеченість у виробництві інкубаційного яйця. Сьогодні ще трохи продовжуємо його імпорт. До кінця 2016 роки взагалі не будемо імпортувати інкубаційні яйця», — пояснила вона.

Капелюшна також прокоментувала, чи розглядалося на засіданні питання про зміну глобальної інвестиційної стратегії компанії через події в Україні, де знаходяться основні виробничі потужності МХП.

«Наші інвест-плани глобальні і пов'язані з розширенням потужностей в двох напрямках — у виробництві і в земельному банку. Нічого в цьому плані не змінюється», — додала вона.