друкувати


Представники бізнесу готують звернення до уряду щодо зростання корупції у морських портах

8 квітня 2019, 12:00

Представники морського бізнесу готують звернення до керівництва держави щодо кричущих фактів корупції та тиску на підприємців. Про це під час прес-конференції «Ні корупції на морському транспорті» повідомив народний депутат Іван Мірошніченко, повідомляє Бізнес-Варта.

Нагадаємо, іноземних інвесторів відштовхують від України корупція та рейдерство.

Під час конференції виступи учасників були зосереджені на конкретних проблемах, конкретних персоналіях та установах, які буквально вставляють палки у колеса та намагаються нажитися на підприємцях, або довести їх до банкрутства.

Майже усі, хто мав виступ на прес-конференції, звернули увагу на незадовільну діяльність Морської адміністрації України.

«Я радів, коли у 2014-2015 роках ми у парламенті ухвалили низку надзвичайно важливих рішень щодо дерегуляції бізнесу, – зазначив Іван Мірошніченко. – Водночас, зараз я маю констатувати, що система бере реванш».

Нардеп додає, що сьогодні зафіксовані кричущі факти корупції та «затягування гайок» збоку державних структур.  Він підкреслив, що уся бюрократія, усі штучні бар’єри, які створюються державною машиною та чиновниками, приносять колосальні збитки бізнесу.

Найближчим часом ми підготуємо відповідні документи, пов’язані зі згаданою проблематикою, де будуть названі конкретні прізвища тих, хто має нести відповідальність, оприлюднимо їх і донесемо до керівництва держави», – пообіцяв Іван Мірошніченко.