друкувати


З 1 квітня перевірятимуть судна флоту рибної промисловості України

27 березня 2019, 18:00

Щорічно з 1 квітня по 1 серпня згідно з графіком, який затверджується Держрибагентством відповідно до заяв власників, судновласників (фрахтувальників), поданих до 1 березня, старшими інспекторами Держрибагентства проводяться чергові технічні огляди флоту рибної промисловості України, які не підлягають нагляду класифікаційного товариства. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, в Україні створять Фонд підтримки розвитку рибного господарства.

Наказом Держрибагентства від 21 березня 2019 року №127 «Про затвердження графіка проведення чергового технічного огляду суден флоту рибної промисловості, що не підлягають нагляду класифікаційного товариства, у 2019 році» затверджено відповідний графік, котрий додається.

З метою дотримання вимог законодавства, до Графіку проведення чергових технічних оглядів включені виключно такі риболовні судна, відомості про які внесені до Суднової книги України.

Судна, які не пройшли технічний нагляд в установленому порядку, заборонені до експлуатації, а особи, які експлуатують такі судна, несуть відповідальність згідно із законодавством, — йдеться в повідомленні.