друкувати


На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР

1 березня 2019, 16:30

На Чернігівщині Головне управління Держпродспоживслужби області провело семінар для суб'єктів господарювання, підприємств та організацій щодо впровадження системи НАССР у вітчизняних реаліях. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, Alebor Group розповість про впровадження процедур НАССР на своїх елеваторах.

Захід був організований спільно з Асоціацією з інтеграції НАССР, за підтримки Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області.

Ми прагнемо бути корисними і усіляко допомагати розвитку нашого бізнесу. Держпродспоживслужба покликана робити все, щоб бізнес заробляв гроші без шкоди для здоров’я населенню. Особливо, коли мова йде про виробництво харчових продуктів. І такі семінари – яскравий приклад прозорості й відкритості нашої політики», — зазначив у ході заходу начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен.

Семінар був проведений на безкоштовній основі. Учасники обговорили основні проблеми, з якими стикаються сьогодні виробники харчових продуктів.

Атмосферу відкритості і доступності допомогли створити яскраві і цікаві тренери, серед яких тренер-консультант Асоціації з інтеграції НАССР Руслан Петренко, експерт з  харчового законодавства Наталія Пухальська та інші.

Руслан Петренко порадив виробникам запам’ятати таку разшифровку іноземної абревіатури: НАССР – це наша адаптована система санітарної роботи. Суть її у тому, що виробник має максимально і самостійно розібратись у основних принципах санітарної роботи і зрозуміти що він і тільки він несе відповідальність за санітарний стан виробництва та якість продуктів, які випускає на ринок.

Для тих, хто не зміг відвідати семінар – на сторінці Головного управління на Фейсбук доступні відео з лекцій ключових тренерів. Для отримання матеріалів семінару можна звернутися до сторінки Головного управління на Фейсбук.