друкувати


Alebor Group розповість про впровадження процедур НАССР на своїх елеваторах

15 лютого 2019, 15:05

Alebor Group і Elevatorist.com запускають спільний проект про впровадження на зерносховищах діючих процедур НАССР - «НАССР на практиці. Елеватори Alebor Group».

Нагадаємо, в Україні буде здійснено аудит системи НАССР на 4540 суб'єктах господарювання. Впровадження НАССР передбачено Законом України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Більше про систему читайте у матеріалі.

На прикладі трьох підприємств Групи - «Христинівського ХПП», «Вороновицького ХПП» і «Чесного ХПП» - буде показано, як працює система НАССР, а також - на що варто звернути увагу при впровадженні діючих процедур системи оцінки ризиків.

Проект складатиметься з кількох частин. У першому матеріалі покажемо, які вимоги пред'являються для в'їзду на підприємство, відбору проб і роботи лабораторії.

У наступних випусках розповімо про те, якою має бути інфраструктура підприємства, про вимоги HACCP до території елеваторів і про документацію, що супроводжує впровадження діючих процедур.

Крім того, свої рекомендації по діючими процедурами НАССР дасть технічний експерт проекту - міжнародний аудитор Світлана Фесенко.

Випуск першої серії запланований на наступний тиждень. Слідкуйте за Elevatorist.com.