друкувати


Максим Мартинюк прокоментував своє звільнення з Мінагро

6 лютого 2019, 17:46

Як повідомив Максим Мартинюк на своїй сторінці у Facebook, його заява про звільнення – це був процес не одномоментний, а плавний та узгоджений.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів задовольнив його заяву про відставку з посади в. о. міністра аграрної політики та продовольства 6 лютого поточного року.

Всі запущені процедури, роботи та проекти тощо з боку Міністерства вирішуватимуться та проходитимуть за графіком, а новий в. о. міністра Ольга Трофімцева є так само відкритою до співпраці, як і я», – заявив Мартинюк.

Як повідомив Мартинюк, з огляду на велику кількість запитів від преси щодо «політичного проекту», він традиційно відкритий до спілкування, однак, оскільки станом на сьогодні не може надати додаткових подробиць, то чи не вперше скористається опцією «без коментарів».

Втім, логічного пояснення про причини відставки з боку Мартинюка так і не пролунало. Без коментарів він залишив і версію, озвучену раніше AgroPolit.com, про перехід Максима Петровича до команди прем’єр-міністра Володимира Гройсмана для підготовки до парламентських виборів під стягом «Вінницької європейської стратегії».