друкувати


Уряд звільнив з посади в.о. міністра аграрної політики Максима Мартинюка та призначив Ольгу Трофімцеву

6 лютого 2019, 14:51

Сьогодні Кабінет Міністрів України ухвалив заяву про відставку в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка та одночасно ухвалив призначення на посаду виконуючого обов’язки міністра – заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольгу Трофімцеву. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Нагадаємо, що Гройсман визначився із «куратором» на парламентські вибори для своєї політсили – ним буде Максим Мартинюк.

Повідомляється, що Максим Мартинюк був призначений на посаду першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України розпорядженням Кабінету Міністрів  України 27 липня 2016 року. Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2018 року № 920-р на Максима Мартинюка тимчасово покладено виконання обов’язків Міністра аграрної політики та продовольства України.

8 вересня 2016 року Ольга Трофімцева призначена на посаду заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції.На той момент міністерську посаду обіймав Тарас Кутовий. До моменту призначення Трофімцевої на посаду заст. міністра, вона із січня по серпень 2016 року очолювала проект Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Федеративної Республіки Німеччина «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках Повної та Всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю (ПВУВТ) між ЄС та Україною».