друкувати


Місія ЄС перевірить українських виробників м’яса птиці

29 січня 2019, 17:00

Розпочала роботу місія інспекторів Генерального директорату Європейської Комісії з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE), яка прибула в Україну з метою перевірки заходів, вжитих Держпродспоживслужбою за результатами попереднього аудиту системи державного контролю за виробництвом м’яса птиці та продуктів, отриманих з нього, призначених для експорту до Європейського Союзу. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Нагадаємо, комбікормовий завод Ukrladfarming отримав сертифікат НАССР.

Оціночна місія проводиться в рамках узгодженого з ЄС графіка. Вона працюватиме в Україні з 29 січня по 8 лютого 2019 року.

У рамках візиту представники DG SANTE уже провели зустріч із керівництвом та провідними фахівцями Держпродспоживслужби, ознайомилися з матеріалами щодо виконання плану заходів, вжитих Держпродспоживслужбою з метою виконання рекомендацій Єврокомісії.

Планується також, що інспектори відвідають Київську, Івано-Франківську, Волинську та Черкаську області, проведуть зустрічі з представниками головних управлінь Держпродспоживслужби у цих областях та ознайомляться з роботою декількох підприємств.

За результатами роботи місії впродовж місяця буде складено звіт.