друкувати


Кутовий прокоментував інформацію про причетність до птахофабрики та земель одного з холдингів — офіційно

13 травня 2016, 08:12

Міністр аграрної політики прокоментував інформацію про те, що він має свій агробізнес. Зокрема, AgroPolit.com попросив його підтвердити або спростити інформацію про опосередковане відношення до птахофабрики «Полтавське Сонечко» у Полтавській області в м. Лохвиця.

«Не маю жодного стосунку до власності цієї фабрики. Маю стосунок до виведення з банкрутства підприємства, яке було однією з моїх обіцянок виборцям у місті Лохвиця, звідки родом мій батько, дід і прадід... На момент виборів це підприємство було в банкрутстві у банку, і я докладав усіх зусиль, щоб питання врегулювання цього банкрутства було доведено до того стану, коли підприємство запрацює. Я цю обіцянку перед виборцями виконав», — повідомив міністр.

Крім того, він підкреслив, що також не має відношення до земель підприємства «Амарант»: Власником «Амаранту» був мій конкурент на парламентських виборах. Він їх успішно, чи не надто успішно для нього програв із великим відривом. В Україні з тих пір він не живе. Компанія була фактичним банкрутом ще до початку виборів. Мені здається, що там є більш ніж достатньо його кредиторів, які би мали і хотіли цим займатися.

За його словами, жодними земельними активами Кутовий не володіє.