друкувати


До приватизації у 2019 році готуються 792 об'єкти

8 січня 2019, 15:00

Фонд держмайна України затвердив перелік об'єктів малої приватизації, котрі підлягають продажу в 2019 році, який включає 792 об'єкти, з них 48 – пакети акцій, 92 – єдині майнові комплекси, 190 – об'єкти незавершеного будівництва, 402 – окреме майно та 59 об'єктів соціально-культурного призначення. Про це написав на своїй сторінці у Facebook в. о. голови ФДМ Віталій Трубаров.

Нагадаємо, що стало відомо, які агрокомпанії увійшли до переліку об'єктів великої приватизації. 

 «У цьому році буде виставлено на продаж близько 10 об'єктів держконцерну «Укроборонпром». Зокрема, херсонський завод «Судмаш», Вінницький авіаційний завод ВІАЗ, Запорізький автомобільний ремонтний завод, Ніжинський ремонтний завод інженерного устаткування та інші», – написав  Трубаров.

За його словами, також до продажу будуть запропоновані «Головинський кар'єр», єдині майнові комплекси Дніпровського електровозобудівного заводу, «Київмашсервіс» і Первомайська гідроелектростанція.

Трубаров уточнив, що до переліку увійшли як нові об'єкти, так і ті, які Фонд не встиг приватизувати в 2018 році. З повним переліком майна, яке буде виставлено на аукціони в 2019 році, можна ознайомитися на сайті ФДМ.