Оприлюднили графік перевірок бізнесу на 2019 рік
Оприлюднили графік перевірок бізнесу на 2019 рік

Державна фіскальна служба (ДФС) оприлюднила план-графік перевірок на 2019 рік. За ним, наступного року буде проведено 6944 планові перевірки. Про це йдеться на сайті ДФС.

Читати до теми: Стало відомо, кого податкова перевірятиме у 2019 році

Як і минулорічний, план-графік на 2019 рік складається з чотирьох розділів. Спершу податківці опублікували лише перші два (завантажити):

Розділ I. Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб;

Розділ II. Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів.

За ними, наступного року податківці планують провести 4946 податкових перевірок.

Згодом фахівці ДФС додали ще два розділи:

Розділ ІІІ. Документальні планові перевірки фізичних осіб (завантажити). Він налічує 1651 особу, до якої планує наступного року завітати з візитом ДФС.

Розділ IV. Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (завантажити). З таких питань податківці планують провести 347 перевірок.

Отже, загалом у 2019 році податківці планують провести 6944 планові перевірки.

Перевірити в один клік, чи не потрапила ваша компанія до плану-графіка перевірок ДФСУна 2019 рік, плану перевірок Держпраці на 2019 рік, та ще 30 контролючих органів, можна за допомогою онлайн-сервісу VKURSI.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...