друкувати


Оприлюднили графік перевірок бізнесу на 2019 рік

2 січня 2019, 07:30

Державна фіскальна служба (ДФС) оприлюднила план-графік перевірок на 2019 рік. За ним, наступного року буде проведено 6944 планові перевірки. Про це йдеться на сайті ДФС.

Читати до теми: Стало відомо, кого податкова перевірятиме у 2019 році

Як і минулорічний, план-графік на 2019 рік складається з чотирьох розділів. Спершу податківці опублікували лише перші два (завантажити):

Розділ I. Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб;

Розділ II. Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів.

За ними, наступного року податківці планують провести 4946 податкових перевірок.

Згодом фахівці ДФС додали ще два розділи:

Розділ ІІІ. Документальні планові перевірки фізичних осіб (завантажити). Він налічує 1651 особу, до якої планує наступного року завітати з візитом ДФС.

Розділ IV. Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (завантажити). З таких питань податківці планують провести 347 перевірок.

Отже, загалом у 2019 році податківці планують провести 6944 планові перевірки.

Перевірити в один клік, чи не потрапила ваша компанія до плану-графіка перевірок ДФСУна 2019 рік, плану перевірок Держпраці на 2019 рік, та ще 30 контролючих органів, можна за допомогою онлайн-сервісу VKURSI.