друкувати


Ляшко заявив про позицію своєї політсили перед голосуванням за бюджет 2019 року

22 листопада 2018, 16:15

Лідер Радикальної партії (РПЛ) Олег Ляшко розповів про свою особисту позицію та наміри його політсили щодо голосування за проект бюджету на 2019 рік та розкритикував зменшення держпідтримки АПК, яке з’явилося у документі до другого читання. Про це повідомляє кореспондент АgroРolit.com.

«Зменшення рівня держпідтримки АПК – це дуже погане рішення. Я, правда, і так не бачив жодного фермера, який би цю підтримку отримував. Зате олігархи забрали чималу частку цих грошей. Я вважаю, що найкращий спосіб держпідтримки – це повернення спецрежиму оподаткування ПДВ, коли гроші в автоматичному режимі зараховувались підприємствам і використовувалися на розвиток. А так – обіцяв пан, що кожуха дасть – оце вся держпідтримка», и – заявив лідер РПЛ Олег Ляшко.

Також у коментарі для AgroPolit.com Олег Ляшко заявив про позицію його політсили щодо голосування за проект Державного бюджету на 2019 рік.

Уряд намагається прийняти законопроект № 9000, щоб отримати кредит МВФ, а бюджет має прийматися, щоб підвищувати добробут громадян. Тому ми не бачимо можливості голосувати за проект Державного бюджету на 2019 рік, – заявив Олег Ляшко.