друкувати


Олексій Мушак розповів про вплив свого двоюрідного брата Андрія Веревського на його політичну кар’єру

21 листопада 2018, 08:28

Двоюрідний брат власника агрохолдингу «Кернел», народний депутат Олексій Мушак розповів про те, як потрапив у велику політику, вплив на цей процес свого родича Андрія Веревського та про свої подальші плани в Раді. Про це він заявив у  авторській відео-програмі Наталії Білоусової «БезГриму. Андрій Мушак – Аграрний Франкенштейн» на AgroPolit.com.

У попередніх випусках ви можете побачити  «Іван Мірошніченко – Аграрний Кардинал» та  «Олег Бахматюк: Мої проблеми я буду вирішувати без Президента».

«Новий український Франкенштейн із аграрно-ІТішним присмаком та, за сумісництвом — земельний «Македонський». Це якщо коротко «охрестити» Олексія Мушака — наймолодшого члена аграрного комітету у парламенті 8-го скликання. Його персона на теренах українського політикуму з'явилася порівно нещодавно — 4 роки тому. Втім, за цей час Олексій запам'ятався чималим арсеналом різнопланових і часто радикальних для суспільства ініціатив, за які бояться братися навіть політичні «мастодонти». Зняття земельного мораторію (шляхом систематичних подань на дану тему в КСУ), дерегуляція, віртуальні гроші й, наостанок, скасування пенсій — все це набір його пропозицій! Водночас сам автор почувається доволі впевнено. Інколи навіть складається таке враження: що більше його за ці ініціативи публічно «б'ють» — то більше в нього робочого драйву! Що це таке, новий підхід у роботі Ради від молоді чи надійний тил у вигляді двоюрідного брата, власника одного з найбільших агрохолдингів країни — «Кернел» — Андрія Веревського? За які парламентські «буйки» збирається ще заплисти Олексій, як почувається у лавах президентського БПП, піде чи ні повторно «на Раду-2019», що означає його життєва «філософія 3Х» та чим іще він живе, окрім роботи?!», – сказано у анонсі до вступу прогами.

У новому випуску «БезГриму» Мушак відкриває завісу над низкою питань зі свого політичного та особситого життя та пояснює свої подальші плани у Раді. Більше про це дивіться у відеовипуску  «Без Гриму» з народним депутатом від БПП Олексієм Мушаком.