друкувати


Аграрний фонд запровадив програму обміну міндобрив на зерно

16 листопада 2018, 11:30

ПАТ Аграрний фонд істотно розширив асортимент мінеральних добрив і ввів можливість їх обміну на зерно, щоб створити зручні умови співпраці з агровиробниками. Про це під час конференції «Агрохімія і насіння 2018» розповів виконавчий директор Аграрного фонду Микола Зубарєв, передає Latifundist.com.

Нагадаємо, Аграрний фонд розпочав кампанію з реалізації вітчизняних мінеральних добрив.

«У цьому році ми максимально врахували побажання аграріїв і суттєво розширили лінійку мінеральних добрив. Крім карбаміду, аміачної селітри, КАС і ІАС, які ми продавали в минулому році, зараз в Аграрному фонді можна придбати також сульфат амоній і діаммофоску»- Микола Зубарєв відзначив.

Виконавчий директор також зазначив, що в програмі реалізації мінеральних добрив від Аграрного фонду з'явилася можливість їх обміну на зерно.

Ми впровадили зручну і вигідну для агровиробників програму обміну зерна на міндобрива. Зокрема, мінеральні добрива можна обміняти на зерно пшениці та кукурудзи, сої і насіння соняшнику. Остаточний розрахунок відбувається за ринковими цінами», - зазначив Зубарєв.

Також, однією з ключових переваг придбання мінеральних добрив в «Аграрному фонді» є зручна логістика і швидка доставка товару (33 склади в 18 областях).

Більш детальну інформацію щодо реалізації добрив можна дізнатися за посиланням.