друкувати


Питання відставки Павленка може розколоти «Самопоміч»?

28 січня 2016, 12:37

Вчорашнє засідання фракції «Самопоміч» ледь не спровокувало розкол цієї політсили. Про це повідомило поінформоване джерело AgroPolit.com у середині «Самопомочі». За його словами, за зустрічі було 22 народних депутата.

«Запропонували два варіанти вирішення питання. Перший надійшов від Олега Березюка – відкликання конкретного міністра, перегляд коаліційної угоди та дистанціювання від подальших дій уряду. Другий - від групи депутатів, куди входять колишні бізнесмени. Вони запропонували схвалити результати роботи Павленка та відкликати усіх представників «Самопомочі» з КМУ і парламенту. 13 депутатів підтримали пропозицію Березюка», один (Наталія Веселова) утрималася від голосування, решта 8 депутатів – проти», - розповідає про деталі зустрічі джерело.

За словами співрозмовника, після цього «бізнесова» частина політсили заявила, що готова написати заяви, бо з їхньою думкою не рахуються, тому вони не хочуть ризикувати своїм іміджем, граючи у політичні ігри. Наразі не відомо, чим закінчиться ця ситуація.