друкувати


Олексій Мушак: Рішення Конституційного суду щодо земельного мораторію — ганебне

3 листопада 2018, 09:30

Нардеп Олексій Мушак назвав рішення Конституційного суду щодо земельного мораторію ганебним. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebok.

Нагадаємо, Конституційний Суд відмовився оцінювати конституційність мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.  Раніше Олексій Мушак та група народних депутатів звернулися до КСУ щодо скасування мораторію на продаж землі.

«Виходить, що розглядати справу 7 млн громадян України, нема підстав. Бо вважається, що земельне питання політичне. Навіть прагнення нема перевести цю дискусію в правову позицію. А от розглянути конституційність позбавлення Януковича звання президента можна і навіть треба. Бо це ж права людини, навіть якщо вона одна і вкрала в українців десятки мільярдів доларів. Цікаві пріоритети у суддів КСУ. Дуже цинічні та чітко слідують електроральним вподобанням», - зазначає Мушак.

Нардеп додає, що йому жаль платників податків, які вимушені платити цим суддям по 300 тис грн щомісяця. За рішення, якими КСУ скасовує обмеження пенсії для своїх колег суддів, забороняє збирати інформацію для монетизації пільг та багато чого іншого. Одним словом продовжує генерувати бідність.

При цьому це рішення не є несподіваним. У нас з однодумцями є чіткий план як рухатися далі. Тому рано чи пізно перемога буде за нами, - говорить Мушак.