друкувати


Під Мін’юстом проходить мітинг прихильників Віталія Скоцика

25 жовтня 2018, 15:30

Позбавлений керівництва над Аграрною партією Віталій Скоцик вивів своїх однопартійців під стіни Мін’юсту на знак протесту проти рішення міністерства.

Нагадаємо, після рішення Мін’юсту від 18 жовтня поточного року про зміни в реєстрі АПУ, коли замість колишнього керівного складу партії на чолі з Віталієм Скоциком були зареєстровані його політичні опоненти, а головою АПУ визнано Юрія Крутька, вже «опозиційний» екс-очільник партії Віталій Скоцик та вірні йому однопартійці подали позови до Генпрокуратури, МВС та НАБУ з вимогою припинити «політичне рейдерство».

Детальніше про перебіг конфлікту в АПУ читайте в матеріалі: Бунт в Аграрній партії – в чому причини? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Як заявив лідер мітингарів, коментуючи рішення Мін’юсту:

Ми прийшли до найвищого рівня цинізму, який може бути присутній в політиці нашої держави. Найвище виконнання політичної корупції з підробними документами, без проведення з’їзду 12 вересня, якого просто не було… Одним розчерком пера. Перший заступник міністра усною вказівкою дає команду повністю змінити в реєстрі керівництво Аграрної партії: голову партії, центральну ревізійну комісію, політичну раду, президію. Ви можете уявити, щоб таке відбулося в іншій цивілізованій країні? Ні. Країна повністю корумпована, з’їдена рейдерством і корупцією з низу до верху», – заявив Віталій Скоцик.