друкувати


А чи була зміна голови Аграрної партії – нові деталі

23 жовтня 2018, 13:25

Легітимний з'їзд за участю більшості членів президії і голови партії Віталія Скоцика не проводився 12 вересня. Про це в коментарі Latifundist.com повідомила член президії партії Олена Нероба.

Нагадаємо, новий голова Аграрної партії Юрій Крутько провів у Києві з’їзд і змінив керівництво партії. З’їзд  призначив два нових заступників голови АПУ: голову Житомирської обласної парторганізації АПУ Володимира Федоренка та генерала Володимира Євдокимова. Також учасники зібрання припинили повноваження попереднього складу політради, контрольно-ревізійної комісії та обрали нову політраду в кількості 108 осіб. У свою чергу, позбавлений повноважень лідер АПУ Віталій Скоцик звинуватив першого заступника Мін’юсту в незаконній зміні реєстраційних даних політичної сили. 

«Засідання було проведено 13 вересня, і на ньому було прийнято рішення про припинення повноважень окремих осіб, зокрема тих, про які йдеться в заяві», – зазначила Нероба.

На даний момент, на її думку, відбувається класична рейдерська атака на партію, в тому числі з фальсифікацією документів в Міністерстві юстиції. 21 жовтня було проведено засідання президії і відбувся з'їзд партії, де, за словами Олени Нероби, ці питання були підняті.