друкувати


Вночі обстріляли автомобіль фермера: постраждали дві людини

11 жовтня 2018, 14:30

Близько 21 год. 10 жовтня на трасі Херсон—Феодосія невідомі розстріляли автомобіль керівника ТОВ «Славута Юг»  Андрія Федоренка. Зловмисники випустили 14 куль. Фермер та його водій у цей час були у автомобілі. Про це повідомляють Kurkul.com.

Нагадаємо, до будинку родичів очільника організації «Всеукраїнська Аграрна Рада» Андрія Дикуна завітали 25 старших слідчих з семи областей України.

За словами Андрія Федоренка, невідомі відкрили вогонь з автомобіля Toyota Land Cruiser. Зловмисники на великій швидкості вїхали в автомобіль фермера, тим самим змусивши його зупинитися. Після цього вони відкрили вогонь і зникли у невідомому напрямку.

У результаті обстрілу постраждало двоє чоловіків. Їх госпіталізували до херсонської лікарні.

Мене прооперували, куля увійшла в спину, вийшла в шию. Лікарі сказали, що я дивом живий», — розповідає постраждалий фермер.

Водій бізнесмена отримав поранення в ногу. Він також перебуває у лікарні.

Андрій Федоренко вважає, що обстріл був логічним продовженням рейдерських нападів на херсонські підприємства. Він розповів, що в 2017 р. його намагалися викрасти, і лише завдяки щасливому випадку йому вдалося втекти. Навесні 2018 р. протистояння з рейдерами вийшло на новий виток, коли «чорні» реєстратори переписали на сторонніх осіб підприємства фермера.

Поліція розслідує справу за статтею про замах на вбивство двох і більше осіб. З'ясовується тип зброї, з яким приїхали злочинці.