друкувати


Фракція відкликає Павленко…З 6 по 10 лютого відбудуться ротації в уряді

28 січня 2016, 09:56

В ході вчорашнього засідання фракції «Самопоміч» було прийняте рішення відкликати свого міністра аграрної політики та продовольства Олексія Павленко. Про це AgroPolit.comповідомили джерела у парламенті.

За словами співрозмовника видання, напередодні засідання ситуація була непроста. Втім, 7 із 26 депутатів спочатку були готові підтримати Павленка. Проте, після тривалої дискусії з перевагою в 2 голоси фракція все-таки прийняла рішення про його відкликання.

Наступний крок за Кабміном, який спочатку має прозвітувати. За інформацією джерела, звіт Кабміну відбудеться з 6 по 10 лютого, коли спливає термін, відведений законодавством.

"18 депутатів фракції прийняли рішення підтримати політичну раду про висловення недовіри до уряду. Тож питання Павленка було вирішено. Недовіра уряду – автоматичне відкликання всіх учасників його учасників. Єдине, що на фракції було питання відкликати тільки з Кабміну, чи й з парламенту голів комітетів, - пояснив спыврозмовник. Більшість висловились тільки за відкликання уряду.